Friday, March 22, 2013

Grand Prix F1 2013


Hari ini hari terakhir aku mengaudit sebuah hotel.

Hotel ini, dah seminggu pemandu Grand Prix F1 duduk menetap. Okay, aku tak batak dengan mereka walau handsome macam mana dan tinggi dan comel pun mereka. Aku tak gila pun tengok mereka sebab satu, aku tak kenal mereka siapa dan dua, aku tak minat pun F1.

Tapi hari ini aku audit bahagian sekuriti. Dan entah kenapa supervisor sekuriti sangat kabut hari ini. Aku pun tanya. Dia kata, dia baru halau seseorang keluar dari hotel kerana orang itu masuk dan pergi ke swimming pool untuk mengambil gambar dan autograph pemandu Grand Prix ni.

Okay. Macam aku kata tadi, aku tak batak dengan mereka walau handsome macam mana dan tinggi dan comel pun mereka. Aku tak gila pun tengok mereka sebab satu, aku tak kenal mereka siapa dan dua, aku tak minat pun F1.

Tapi aku tengok surveillance camera, dan baru aku tahu kenapa orang tu boleh naik gila.

Mereka. Sangat. Well build. Dan tough!

Hahahhaah ! Dosa mata hari ini.




9 comments:

Adam Manson said...

belum kau "auditing" aku lagi. lagi tough. hahaha.

Wadi AR said...

cuci mata tak ajak aku hoii

maman said...

lama tak nampak kau.

ghost writer said...

sesekali curi pandang apa salahnya. apa lagi time kesempatan ada, mintalah bergambar sekali. pun apa salahnya.

*aku dapat peluang, tak lepas punya.

Shafa Eman said...

Adam : Geli woii 'audit' kau. Haha.

Shafa Eman said...

Wadi : Kure kure sangat kau kalau aku ajak cuci mata. Hahaa.

Shafa Eman said...

Maman : Itu lah , agak busy awal2 kerja ni

Shafa Eman said...

Ghost : Kau minat Grand Prix? Heheh, kawan aku minat. Habis dia sumpah seranah aku sebab aku wasted masa aku tak mintak autograph. Aku tak minat.

ghost writer said...

mestilah aku minat. selalu gak layan kat astro sport. malah aku paling minat Jenson Button.