Wednesday, September 12, 2012

Ampunkan aku kerana

1. Dah lama tak update entri. Untuk pengetahuan semua, masa untuk aku mengumpul duit membeli laptop baru setelah hilang diambil orang sangatlah lama gila nak mam!!!

2. Meninggalkan janji dengan Perewa tentang #21harimaintulisankreatif yang kini menjadi #21harimaintulisankreatif + sebulan.

3. Tak ada usaha untuk update entri awal awal inform semua yang laptop aku kena curikkk ~!!

4. Aku dah naik 5 kilo sejak kerja part time kat Tutti Frutti. Terima kasih !!

2 comments:

ghost writer said...

bekerjalah di kedai bengkel besi untuk turunkan 5 kilo dalam masa sebulan.

Shafa Eman said...

Nanti bisep besar sangat, takut para jejaka idaman tergugat je. Hehe.