Tuesday, June 12, 2012

Jawapan untuk soalan saikologi korang

Jawapan untuk kelmarin
Sorry lambat. Hehee.
Kepada yang belum buat test ni
Aku nasihat
Klik kat sini sebelum baca kalau tak spoil

Okay

Jawapan dia


1. Kucing – diri kau sendiri kalau kau perempuan, awek yang kau cari kalau kau lelaki

2. Anjing – diri kau sendiri kalau kau lelaki, pakwe yang kau cari kalau kau perempuan

3. Pantai – kehidupan yang kau inginkan, atau sedang lalui

4. Kopi – kehidupan seks yang kau inginkan, atau sedang lalui


Puas hati?
Kalau ada yang malu
Dengan jawapan sendiri
Gelak je, kaver ! Kah kah kah

Jawapan karut aku pernah dengar untuk


1. Drag queen. Jalan macam pondan. Kuat tidur pastu makan tak ingat dunia.

2. Garang, busuk. Suka kencing bersepah. Setia tapi saiko suka ikot tuan.

3. Buat aku pening. Tepi tepi nampak best, bila jauh bergelora.

4. Mak aku suka minum pagi pagi. Buat aku energetic. Alaaa, minum banyak pun 5 minit ke setengah jam ke, tidur jugak.


Aku nak tahu
Jawapan paling bangang korang kasi.
Meh tulis kat komen aku.

Ps. Ni bukan betul, buat main je.



6 comments:

Päk Läng said...

kucing - jelmaan atau kelahiran semula sa-orang manusia yg kehidupan lepasnya sangat menyedihkan...dan juga suka sangat makan ikan

anjing - jelmaan atau kelahiran semula sa-orang manusia yg kehidupan lepasnya gagal menjadi jaga/ pak gat yg baik dan jujur

pantai - mat saleh bogel

kopi - siapa tak minum, dia bangang

maman said...

yang last sekali memang sedap. hahaha

Jay said...

so,

awek yang aku cari, kucing
aku, anjing
kehidupan aku pantai, orang laut kire nie ?
aku seks dengan kopi

mindfuck ! haha !

Miss Euphoric said...

Kucing dan anjing kau tu detail benor. Haha.
Pantai kau penuh dengan mat saleh.
Okay, aku pun minum kopi jugak. Hhahaa

Miss Euphoric said...

Hahahah ! Maman !

Miss Euphoric said...

Super mind blown!